Banner

Luksus Kanalcruise

Reis i avslappende omgivelser, nyte det beste av regionens mat, vin og kultur

Luksus Kanalcruise

European Waterways Ltd har siden 1974 vært eier og representant for en flåte av luksus båthotell på de vakre kanalene og elvene rundt om i Europa. Vi er den største og eldste aktøren i båthotellmarkedet, med et stort utvalg av skreddeersydde løsninger. Det som skiller European Waterways fra andre aktører i dette markedet er at vi har utviklet og bygd hotellbåter i nesten 40 år. Vi benytter oss bare av hotellbåter og der har vi opparbeidet vår ekpertise – fra å finne tradisjonelle fartøyer til å servere den fineste vin.

Vi kan tilby en lang rekke kanal- og elvecruise i Frankrike, Italia, Tyskland, Nederland, Belgia, Luxembourg, Irland, England og Skottland.

Du reiser på en avslappet måte gjennom fredfulle omgivelser med våre fullt bemannede, alt inkludert hotellbåter, mens du opplever det ypperste av kulturelle og gastronomiske smakebiter. Turene våre har en varighet på sju dager/seks netter. Dette gir deg anledning til å oppleve naturen og landskapene, se europeisk histore på nært hold, med god mat og de beste viner, mens vårt flytende butikkhotell glir frem langt små elver og kanaler.

Hotellbåtene til European Waterways er beregnet på mellom fire og tjue personer. Alle cruisene er alt inkludert, og innbefatter lokale transportutgifter, champagne-velkomst, gourmetmat ombord og på land, ekskursjoner med egne minibusser, og inngangspenger til stedene vi besøker. Alle utgifter ombord, som havneavgifter, drivstoff, mannskap, vin, åpen bar og bruk av alle fasilitetene ombord er inkludert i ukesprisen.

De fleste cruisene våre er I Frankrike, og vi har luksus hotellbåter i all de store vinregionene, som Bourgogne, Bordeaux, Champagne, Loire-dalen, Provence, Alsace og Sør-Frankrike. Vi har også cuise i det skotske høylandet, Venezia og Lombardia, på elva Thamsen fra Hampton Court Palace til Oxford, til tulipanmarkene i Nederland, Tyskland og Luxembourg, og på den irske elva Shannon.

Rommene ombord er en-suite med toalett, vask og dusj. Alle fartøyene våre har aircondition og sentralvarme. De fleste har også boblebad eller basseng, og alle har har soldeck med komfortable solstoler og utendørs bespisning, salonger med dype skinnsofaer, spiserom, CD/DVD-spillere, bibliotek, kart og reisebrosjyrer for området.

Vi har lagt mye arbeid i å finne helt unike private turer til hisotriske slott, til famileeide vingårder, middelalderbyer, landsbymarkeder, og lite besøkte og spennende steder. I avslappende omgivelser om bord, er det mye å gjøre: du kan spasere eller sykle langs trekkveiene ved kanalen, eller du kan utforske landsbyene vi drar forbi. Eller hva med å slappe av i boblebadet om bord mens du nyter et glass god rosevin eller studere planene for neste dags utflukter.

Hver dag er et gastronomisk høydepunkt, med en egen kokk som har spesielisert seg på lokale retter. Hver dag får du muligheten til å bli med til ham det lokale markedet hvor han plukker ut ingrediensene til dagens middag. Vi serverer de beste viner, både premier og grand cru. I Skottland har vi en lang rekke 18 år gamle single malts i baren.

Enten du reiser alene eller sammen med andre har European Waterways lagt forholdene perfekt til rette for at du skal få nyte stedene vi reiser gjennom. For større grupper stiller vi også med tolker til hjelp under utfluktene. Familie og fler-generasjonsturer er spesielt populære, da hotellbåtene er beregnet på gruppeturer der hvor alle, besteforeldre, foreldre og barnebarn kan ha det hyggelig sammen. Noen ganger opplever vi at gamle studiekamerater drar på tur sammen, og da er det alltid noe å feire. Skottland, Loire-dalen og Sør-Frankrike er spesielt populær blandt nygifte på bryllupsreise.

En avslappende ferie med European Waterways er den beste måten å slippe unna stresset I en hektisk hverdag. Erfaringer fra andre gjester finner du på hjemmesiden.

Vi anbefaler at du tar en kikk på vår engelskspråklige hjemmeside. Vi ber også om at all korrespondanse blir gjort på engelsk.

Vennligst kontakt vår norske samarbeidspartner Escape Travel på
telefon +47 2201 7171 eller [email protected]

Les mer på www.escape.no

X